Premi Salvador Cabré

Premis4

Premi Salvador Cabré

Premi a la millor iniciativa de difusió de l’ús de la llengua catalana a Santa Coloma de Gramenet.

febrer de 2010

L’associació de comerciants FONDO COMERÇ guanya la quarta edició del Premi Salvador Cabré. Aquest reconeixement s’afegeix al que també li ha concedit la Confederació de Comerç de Catalunya. El premi es lliurarà el dia 1 de desembre, a les 19.30 h, a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré de Santa Coloma de Gramenet.

El Premi Salvador Cabré el convoca el Centre de Normalització Lingüística de Santa Coloma de Gramenet, i té com a objectiu fer un reconeixement a les persones, entitats, establiments, empreses o col·lectius que han contribuït a impulsar la llengua catalana en aquesta ciutat.

El Jurat ha decidit atorgar el Premi a FONDO COMERÇ pel pla de dinamització lingüística que està duent a terme aquesta associació en un àmbit -el de la normalització lingüística- què entra de ple en el camp de la cohesió i la responsabilitat socials. Un dels aspectes que el Jurat ha volgut destacar és que Fondo Comerç treballi, des del respecte a la diversitat lingüística i cultural, per fer del català la llengua comuna d’una població que en la què conviuen orígens molt diversos.